Meghan Markle dhe Princi Harry do të humbasin titujt e tyre të HRH pasi vendosën të heqin dorë nga  nga detyrat mbretërore për të vazhduar një jetë të pavarur financiarisht, ka njoftuar Buckingham...
Tre civilizime teper antike , te zhdukura si LEMUR, MU dhe ATLANTIDA patjeter qe lidhen me civilizimet e mevonshme te Mesopotamise. Shumeret ne fakt vijne nga civilizimi MU, Egjipti rrjedh nga ATLANTIDASIT,...
Mercedes dhe BMW kanë qenë rivalë në tregun e makinave luksoze për dekada. Të dy automobilistët kanë ndërtuar një reputacion duke ofruar makina të klasit botëror me vëmendje në detaje. Mund...
Me siguri të gjithë e mbani mend Bes Kallakun me rolet e tij në “Portokalli” që sot e kësaj dite klikohen në Youtube. Në një intervistë për emisionin “Treshat”, Besi ka zbuluar për herë...
Rritja e eksporteve bujqësore drejt tregjeve të Bashkimit Europian është një prioritet kyç i Ministrisë së Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural. Në fokus të programit afatmesëm për periudhën 2020-2022,...
Të ardhurat e parashikuara të mblidhen në buxhetin e vitit 2020 llogariten 509 675 milionë lekë, ndërsa pritet të shpenzohen 549 374 milionë lekë duke krijuar kështu një deficit prej 39 699...
Ekonomia shqiptare përfitoi vitin e kaluar, të ardhura nga jashtë (remitanca) në shifrën rekord të rreth 1.25 miliardë eurove. Të dhënat nga Banka e Shqipërisë tregojnë se në këtë shifër...
Programi IPARD II i bashkëfinancuar nga qeveria shqiptare dhe Bashkimi Europian, mbështet me grante investimet në sektorin rural sipas standardeve të përcaktuara nga BE. “Aplikantët në programin...
Monedha e përbashkët europiane e ka nisur këtë vit duke fituar pikë ndaj lekut vendas. Sipas kursit zyrtar të Bankës së Shqipërisë një euro u këmbye sot me 121.97 lekë, apo rreth 0.20 pikë...
Kancelarja gjermane do të shkojë në Rusi për të takuar Presidentin Vladimir Putin të shtunën e kësaj jave. Planifikohen diskutime për përshkallëzimin e situatës në Iran si dhe për konfliktet...