Me siguri të gjithë i keni parë sprovat e Bes Kallakut duke u munduar të hapë si duhet një shishe shampanje me anë të thikës. Aktori i njohur duket se ia ka marrë dorën tani dhe në videot...

Kohët e fundit në vendin tonë është bërë e zakontë që personazhe të ndryshëm nga fusha e artit t’i futen rrugës së politikës. Më e fundit është këngëtarja e njohur Enkelejda Arifi,...